2/13/2011

10 фактів, які паразілі мій нєбальшой внутрінній мір останнім часом

Факт перший, архітектурний (власне чому я пишу). Сьогодні з'ясував для себе, що Georgian architecture не має ніякого відношення до штату Джорджія. Але є стилем архітектури, який розвивався за часів англійських королів Джорджів (від першого до четвертого).


Особисте. Був осяяний думкою, що я профукав свою можливість отримати частину Нобелівської премії, не подавши документи в аспірантуру з Computational Biology! Враховуючі мій досвід в цій самій біології і неуспішність в Computer Science, це могло б врятувати мою кар'єру.

Баскетбол, виявляється, надзвичайно видовищний спорт! Мало того, навіть більш захоплюючий ніж футбол, особливо під кінець другої половини! З'ясував це, під час перегляду дуууже драматичного поєдинку команди Дюка з командою північної кароліни.

Негри, тоість, афро-американці, продовджують комплексувать з приводу кольору своєї шкіри?! Здавалося б, дідька лисого, всім глибоко чхати, який ваш колір, аби руки були прямі, але нєєє! Як вам аргумент з розряду: ви білі, всеодно не дасте зайняти високі посади (всі дружно забули/згадали як виглядає президент США).

Орієнтаційне. Глибоко проникся екзістенціальними проблемами геїв та лесбіянок. Виявляється, що їх гетеросексуальні друзі не хочуть з ними обговорювати їх гомосексуальних партнерів, натомість продовжують свої гетеросексуальні розмови! Мушу також визнати, що конфлікт між батьками і дітьми набирає оборотів, коли діти повідомляють батькам про свою нетрадиційну орієнтацію. Проникся мужністю геїв.

Літературне. Мало знайомий з творчістю Ліни Костенко, але був вражений анотацією до її першого прозового твору (як завжди, почав впізнавати себе в описі) - "Записки українського самашедшего"! Пофіг на відгуки, планую перечитати самотужки (дякую торрентодавцям).

Блогознавче. Був дуже зворушений (і збуждений) після перечитування деяких блогів, про постєльну арєну Нью-Йорка. Усвідомив, що треба ловіть момєнт, і купив квитки на найближчий рейс до big apple.

Китайці дивуються, чому до сих пір (! зауважте, яка постановка питання), всі приколюються з того факту, що вечором неділі, єдині хто сидять в бібліотеці і зубрять є саме виходці з південно-східної Азії?! Навіть не знаю, як парирувати цей закид, або як заспокоїти тих, хто нервує.

Шлепери. В дитинстві мій дід (царствіє йому небесне) розказував історії про те, як вони малі, крали вугілля з вагонів при фашистах. Та й потім, в бурхливі дев'яності, я на власні очі созєрцав картіни такого діяння з боку неімущщіх. Але, неписьменному мені донедавна і привидітися не могло, що таких діячів кличуть "шлеперами". Дякую вам, віктор фьодорич, за науку! Щоб ми без вашого ученія робили.

Політичне. Вкотре зіткнувся з фактом відвертої брехні політиків своїм довірливим виборцям: всі запевнення Віктора Андрійовича про безвізовий режим з Бразилією виявилися пустопорожніми балачками.

У мене все на сьогодні. З вами був Микола ВересеньТарас Лютий. До наступних зустрічей!

PS. І на останок, питаю поради у всіх: чи погодилися б ви жити в місті "Братерської любові"? (якщо ви ще не гей)

Немає коментарів: